Kielom&aumlen talli
kuva Etusivu
Toiminta
Ihmiset
Hevoset
Muut eläimet
Kuulumisia
Myytävänä
Muistoissamme

Ihmiset

Heidi ja Jari

ovat isännöineet Kielomäen tilaa helmikuusta 2007.

Heidi on koulutukseltaan hevosenhoitaja (1997), ratsastuksenopettaja (2000, ROK10), ja teologian maisteri (2014). Srl:n toimihenkilöoikeusista Heidillä on esteratsastuksen C-ratamestari- ja tuomarilisenssit.

Heidillä on eri-ikäisiä ja tasoisia ratsastettavia, joita hän myös kilpailuttaa seura-, alue- ja kansallisella tasolla. Heidillä on oppilaita ja valmennettavia useilla eri talleilla Hämeenlinnan ympäristössä. Sivun yläreunan "Hevoset"-linkin alta, kohdasta "Muita hevosia", löytyy kuvia Heidin ratsastamista ja kilpailuttamista hevosista vuosien varrelta.

Heidi ja Sulo
©Minna Merisaari


Jari on koulutukseltaan metsätalousinsinööri ja työskentelee mekaanisen metsätalouden parissa. Jari vastaa tallin kunnostus- ja huoltotöistä, sekä auttaa sujuvasti tallin arkirutiineissa.

Jari ja Sulo
©Kielomäen Talli

viiva

Erika

on Heidin pikkusisko ja Tuiskun toinen omistaja. Erika on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja työskentelee tällä hetkellä Helsingissä. Kielomäessä Erika auttelee Heidiä ja Jaria oikeastaan kaikissa arjen (ja juhlan) askareissa. Erika on kisannut este- ja kouluratsastuksessa aluetasolla.

Erikan poika, Heidin ja Jarin kummipoika, Sisu (vm.-13) on myös ahkera vahvistus Kielomäkeläisten tiimiin. :)

erikasisu<
©Minna Merisaari ja Kielomäen Talli

viiva